Kérdés esetén állunk rendelkezésére +36-30/577-2946

RÓLUNK

Kedves Látogató!

 

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam:

Zsolt vagyok a Bike55 kerékpár- és alkatrész webáruház tulajdonosa. A kerékpáros szakmában eltöltött közel 30 év után saját webáruház indításába fogtam.

A kerékpárszerelési szaktudásomat több éven keresztül a Schwinn-Csepel Kerékpárgyártó üzemében sajátítottam el, majd a ’90-es évek egyik meghatározó kerékpárgyártójánál folytattam munkámat, és jelen voltam a Gepida kerékpár születésénél, ami azóta is ismert a magyar és a nemzetközi piacon egyaránt.

Az utóbbi 15 évben a kerékpáros iparág egyik patinás szereplőjénél a Hauser Kerékpár Kft- nél voltam alkatrész-termékmenedzser. Annak ellenére, hogy az alkatrész ellátás volt a fő feladatköröm (fejlesztettem a Trinity márkát, valamint a hazai kereskedelmi forgalomban ismertté tettem a magyar kerékpárosok számára  a Maxxis, Cross, Suntour, Lizard Skins, Lezyne, … márkákat) a kerékpárok fejlesztésében és arculatának kialakításában is szerepet vállaltam.

Fiatalkoromtól fogva a természet- és a környezetvédelem az egyik meghatározó pontja az életemnek, ezért is kezdtem kerékpárokkal foglalkozni. Elkötelezett híve vagyok annak, hogy világunkat még zöldebbé tegyük. Ennek egy mindenki által elérhető eszköze a kerékpár, aminek használatával jelentősen csökkenteni lehet a mindennapos közlekedésünk károsanyag kibocsátását.

Miben nyújtok mást, mint a többi webáruház?

- A webáruházban csak olyan termékeket forgalmazok amelyek minőségében és használhatóságában hiszek és ez a  szempont fontosabb mint egy-egy termék üzleti oldala.

- A megfizethető és a prémium kategóriában is forgalmazok termékeket.

- Fontos számomra a hazai gyártókkal, beszállítókkal kialakított sokéves kapcsolat, az általuk gyártott termékeket is forgalmazom.

- A webáruházamban rendelt kerékpárokat ingyenesen állítom be. (személyes átvétel esetén)

- A kerékpárhoz rendelt kiegészítőket (előre egyeztetés esetén) ingyenesen szerelem fel.

- A beállított kerékpárt kérésre házhoz szállítom.(előre egyeztetés szükséges!)

- Személyes átvétel esetén a bemutatóteremben további termékeket vásárolhat.

- Egyedi kerékpárokat építek, valamint a nálam vásárolt szériakerékpárt egyéni igényhez igazítom.

- Rugalmas átvételi időpontok is lehetségesek . SZO, V, vagy késö DU.( egyeztetés szükséges)

- Jól megközelíthető átvevőpont, M0 körgyűrű mellett, Szigetszentmiklóson.

 

Köszönöm, hogy elolvasta bemutatkozásomat, remélem hamarosan vásárlóim körében üdvözölhetem!

Üdvözlettel.

Zsolt